Tuesday, June 18, 2013

Perangai pelik masa pregnant





Sepanjang pregnant kan baby dalam perut ni, mama asyik nak masak je.. tak kira lah penat ke tak penat ke, baby asyik menendang nak suruh kita ni buat kuih. sabar jelah.

macam hari ni, 18 jun, tetiba je nak buat almond london. gambar atas terbuat bentuk bulat pulak kan. alkisahnya masa tengah panggang almond, suruh lah si ayah baby tolong tengok-tengokkan almond. last tu hangus. hitam legam. terpaksa pakai hazelnut pulak. rugi-rugi

disebabkan ni first time buat almond london versi hazelnut, mama terbuat gemuk-gemuk pulak. dahh tak muat papercup tuh sebab gemuk sangat. maybe baby yang nak keluar ni pun gemuk macam biskut tu tak? hehehhehe..

sampai dah 8 bulan pregnant ni, mama dah masak macam-macam antaranya nasi ayam, nasi minyak, tiramisu, pavlova, kuih-kuihan, sayur-sayuran dan ape tah lagi... mama dah tak ingat. ni terbaru, buat biskut almond london, esok nak buat pizza pulak. lusa nak buat biskut ferrero rocher, tulat steak pulak. hamek kau baby.. dah ada list tau semata-mata nak seronokkan baby mama yang mengidam dalam perut ni..

4 comments:

  1. wahhh baby nk mkn almond london ye.hehe

    ReplyDelete
  2. bestnye makanan yg baby dapat dari dalam tuh..^_^

    ReplyDelete
  3. aii.. cakkk..
    done follow sini no. 1398..
    jom follow me back.. leh kita saling kunjung-mengungjung pasni kan..
    salam kenalan yea.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    kalau minat kucen meh le follow sini jugak..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    mekasih.. =)

    ReplyDelete
  4. Assalamu alaikum wr wb,,senang sekali saya bisa menulis dan berbagi kepada teman2 melalui room ini, sebelumnya dulu saya adalah seorang Pengusaha Butik yg Sukses, kini saya gulung tikar akibat di tipu teman sendiri, ditengah tagihan utang yg menumpuk, Suami pun meninggalkan saya, dan ditengah himpitan ekonomi seperti ini, saya coba buka internet untuk cari lowongan kerja, dan secara tdk sengaja sy liat situs pesugihan AKI SYEH MAULANA, awalnya saya ragu, tapi setelah saya lihat pembuktian video AKI ZYEH MAULANA Di Website/situnya Saya pun langsug hubungi beliau dan Semua petunjuk AKI saya ikuti dan hanya 3 hari, Alhamdulilah benar terbukti dan 2Miliar yang saya minta benar benar ada di tangan saya, semua utang saya lunas dan sisanya buat modal usaha, kata kata beliau yang selalu sy ingat setiap manusia bisa menjadi kaya, hanya saja terkadang mereka tidak tahu atau salah jalan. Banyak orang menganggap bahwa miskin dan kaya merupakan bagian dari takdir Tuhan. Takdir macam apa? Tuhan tidak akan memberikan takdir yang buruk terhadap kita, semua cobaan yang Tuhan berikan merupakan pembuktian seberapa kuat Anda bertahan di dalamnya. Tuhan tidak akan merubah nasib Anda jika Anda tidak berusaha untuk merubahnya. Dan satu hal yang perlu Anda ingat, “Jika Anda terlahir miskin itu bukan salah siapapun, namun jika Anda mati miskin itu merupakan salah Anda, saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui Ritual Penarikan Dana Hibah/Pesugihan Putih AKI ZYEH MAULANA saya Bisa sukses. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, AKI ZYEH MAULANA Banyak Dikenal Oleh Kalangan Pejabat, Pengusaha Dan Artis Ternama Karna Beliau adalah guru spiritual terkenal di indonesia,jika anda ingin seperti saya silahkan Lihat No Tlp Aki Di website/internet »»>INFO KLIK DISINI<«« Wassalam






    RITUAL DUNIA GHAIB

    RITUAL TEMBUS TOGEL/LOTREY

    BUAYER MUSTIKA

    PAKAR MUSTIKA

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design